FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Diler uhićen s heroinom vrijednim 85 tisuća kuna

ZAGREB, 3. veljače 2006. (Hina) - Kod 42-godišnjeg dilera pronađeno jeviše od 230 grama heroina, koji bi u ilegalnoj trgovini "na malo"postigao cijenu od 85 tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 3. veljače 2006. (Hina) - Kod 42-godišnjeg dilera pronađeno je više od 230 grama heroina, koji bi u ilegalnoj trgovini "na malo" postigao cijenu od 85 tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija nije otkrila na koji je način došla do 42-godišnjaka uhićenog u srijedu. Navode tek da je zaplijenjena droga pronađena u stanu gdje je neprijavljeno boravio.

Osim 231,7 grama heroina u stanu je pronađen i gram marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje i 124 grama praška namijenjenog miješanju s drogom. Policija je zaplijenila i prijenosno računalo, a naknadno je otkriveno da je kompjuter prije tri godine ukraden u provali u trgovinu elektroničke opreme.

Policija tvrdi da je 42-godišnjak kupovao veće količine heroina koji je skrivao i prepakiravao u stanu, a potom ga preprodavao ovisnicima i manjim dilerima.

Uhićeni je od ranije poznat zbog imovinskih delikata, nasilnih kaznenih djela, dovođenja u opasnost, pa čak i ubojstva, zbog kojeg je odležao višegodišnju zatvorsku kaznu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙