FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokor objavio Ponudu za preuzimanje Belja

ZAGREB, 3. veljače 2006. (Hina) - Koncern Agrokor, koji ima 52,21 postodionica Belja, objavio je danas u dnevnom tisku ponudu za preuzimanjepreostalih redovnih dionica te tvrtke iz Darde.
ZAGREB, 3. veljače 2006. (Hina) - Koncern Agrokor, koji ima 52,21 posto dionica Belja, objavio je danas u dnevnom tisku ponudu za preuzimanje preostalih redovnih dionica te tvrtke iz Darde.

Za svaku dionicu na koju se odnosi ponuda Agrokor se obvezuje isplatiti iznos od jedne kune, a isti iznos nudi i za svaku neotplaćenu dionicu, umanjenu za iznos ukupne obveze otplate tih dionica prema Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP).

Kako se navodi u Ponudi Agrokora, njihov poslovni cilj stjecanja dionica je iskorištavanje potencijala rasta vrijednosti Belja kroz rast proizvodnje i razvoj proizvoda te sinergijskim učincima poslovanja, pristupaćnošću tržištu i rastu i razvoju kroz pripadnost Agrokor koncernu.

Ukupni temeljni kapital Belja iznosi 551.548.700 kuna i podijeljen je na 2.955.630 redovnih dionica serije A te 2.559,857 redovnih dionica serije B, svaka nominalne vrijednosti od 100 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙