FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Odgođen nastavak skupštinske sjednice

ZAGREB, 2. veljače 2006. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradskeskupštine odgodila je nastavak 8. sjednice, zakazane za petak, 3.veljače, na zamolbu Klubova gradskih zastupnika SDP-a, HSS-a i HSU-akojima je najavljen izostanak većeg broja gradskih zastupnika iznjihovih redova.
ZAGREB, 2. veljače 2006. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradske skupštine odgodila je nastavak 8. sjednice, zakazane za petak, 3. veljače, na zamolbu Klubova gradskih zastupnika SDP-a, HSS-a i HSU-a kojima je najavljen izostanak većeg broja gradskih zastupnika iz njihovih redova.

Skupštinska sjednica je zbog nedostatka kvoruma već jednom bila prekinuta i to prošli tjedan, a sada se nastavak sjednice opet odgađa i to za subotu, 11. veljače.

U trećem pokušaju, 11. veljače, gradski zastupnici bi na sjednici trebali raspravljati o važnim gradskim temama u 22 točke dnevnog reda: izmjeni Generalnog urbanističkog plana, preoblikovanju ustanova za upravljanje športskim objektima u gradska trgovačka društva i njihovom pripajanju novom gradskom holdingu čemu bi se trebale priključiti i Gradske ljekarne Zagreb, Sporazumu o zbrinjavanju otpada sa Zagrebačkom županijom, pomoći za opremu novorođenog djeteta...

Sjednice Gradske skupštine održavaju se jednom mjesečno, a za kvorum je potrebna nazočnost 26 od 51 zastupnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙