FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pakistan: Glumica Lucy Liu posjetila žrtve potresa

ISLAMABAD, 1. veljače 2006. (Hina/AFP) - Američka glumica kineskogpodrijetla Lucy Liu u srijedu je na poziv UNICEF-a doputovala usjeverni Pakistan gdje je posjetila stanovnike te zemlje koji su seondje sklonili nakon razornog potresa u listopadu kada su poginule73.000 ljudi, a milijuni ostali bez ikakve imovine.
ISLAMABAD, 1. veljače 2006. (Hina/AFP) - Američka glumica kineskog podrijetla Lucy Liu u srijedu je na poziv UNICEF-a doputovala u sjeverni Pakistan gdje je posjetila stanovnike te zemlje koji su se ondje sklonili nakon razornog potresa u listopadu kada su poginule 73.000 ljudi, a milijuni ostali bez ikakve imovine.

Prekrivene glave i odjevena u tradicionalnu pakistansku crno-žutu tuniku, zvijezda serije "Charlijevi anđeli" posjetila je školu u Balakotu, oko 100 km sjeverno od Islamabada, izgrađenu nakon potresa.

U studenome je isto područje posjetila posebna predstavnica Visokog povjerenstva UN-a za izbjeglice Angelina Jolie sa svojim pratiteljem, američkim glumcem Bradom Pittom. Glumica se tada sastala i s pakistanskim predsjednikom Pervezom Musharrafom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙