FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koncert Bryana Adamsa za žrtve potresa u Pakistanu

KARACHI, 30. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Kanadski rocker BryanAdams održao je u nedjelju pred 10 tisuća gledatelja koncert za pomoćdjeci žrtvama potresa koji je pogodio Pakistan u listopadu prošlegodine, a riječ je o prvom nastupu pjevača sa Zapada u toj zemljiunazad više desetaka godina.
KARACHI, 30. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Kanadski rocker Bryan Adams održao je u nedjelju pred 10 tisuća gledatelja koncert za pomoć djeci žrtvama potresa koji je pogodio Pakistan u listopadu prošle godine, a riječ je o prvom nastupu pjevača sa Zapada u toj zemlji unazad više desetaka godina.

Sredstva prikupljena ovim koncertom trebala bi, prema Adamsovim riječima, pomoći u obnovi nekoliko škola u područjima pogođenim potresom.

U tom je potresu naime stradalo više od 73 tisuće ljudi, od čega su više od 17 tisuća bila djeca, koja su poginula u školama.

Bryan Adams u ponedjeljak bi se trebao susresti i s pakistanskim predsjednikom i premijerom, a novinarima je izjavio kako ga nimalo nije brinulo doći u Pakistan.

Naime, konzervativni islamisti protive se zapadnjačkom utjecaju u Pakistanu, posebice rock glazbi, odjeći i filmovima, koje smatraju nemoralnim utjecajima koji su protivni Islamu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙