FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V A Ž N A OBAVIJEST: ISPRAVAK VIJESTI HNA3234: "Redateljska udruga nagradila..."

ZAGREB, 29. siječnja 2006. (Hina) - Molimo kroisniek da unesuispravak u vijest HNA3234: "Redateljska udruga nagradila BrokebackMountain" u četvrti odjeljak (4) koji počinje riječima: "U utorak će...".
ZAGREB, 29. siječnja 2006. (Hina) - Molimo kroisniek da unesu ispravak u vijest HNA3234: "Redateljska udruga nagradila Brokeback Mountain" u četvrti odjeljak (4) koji počinje riječima: "U utorak će ...".

ISPRAVNO ta rečenica glasi: "U utorak će biti poznate nominacije za Oscara koji će 78. put biti dodijeljen na svečanosti 5. ožujka."

Ispravljenu vijest ponavljamo u cijelosti:

Tajvanski redatelj Ang Lee dobio je u subotu glavnu nagradu američkoga udruženja filmskih redatelja za Brokeback Mountain, film o kaubojima homoseksualcima koji je već osvojio mnoštvo važnih nagrada.

Lee je pobijedio Georgea Clooneya i njegov film Laku noć i sretno, Paula Haggisa s filmom Fatalna nesreća, Bennetta Millera s Capoteom i Stevena Spielberga s Muenchenom.

Dobitnik nagrade američkih redatelja i Oscara za režiju podudarali su se 51 put u zadnjih 57 godina, pa i lani kad je Clint Eastwood osvojio obje te nagrade filmom Djevojka od milijun dolara.

U utorak će biti poznate nominacije za Oscara koji će 78. put biti dodijeljen na svečanosti 5. ožujka.

U nedjelju se dodjeljuje nagrada udruženja američkih scenarista, a Ang Leejev film ima četiri nominacije.

Brokeback Mountain s Heathom Ledgerom i Jakeom Gyllenhaalom u glavnim ulogama već je dobio četiri Zlatna globusa i glavnu nagradu američkoga udruženja producenata, koju često dobiva onaj film koji će poslije biti nagrađen Oscarom za najbolji film.

UREDNIŠTVO HINE

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙