FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: ispravak i dopuna vijesti HNA9424: "Poziv nakladnicima ..."

ZAGREB, 16. siječnja 2006.(Hina) -

Molimo korisnike da isprave i dopune vijest HNA9424 objavljenu pod naslovom: "Poziv nakladnicima na natječaj za 'Porin 2006.'".

U četvrtom odlomku umjesto navedene internetske adrese: www.porin.hr, i s p r a v n o je: www.porin.info. U tom istom odlomku u nastavku treba dopuniti da je zadnji dan prijave 16. siječnja 2006.

Ispravljenu i dopunjenu vijest ponavljamo u cijelosti:

POZIV NAKLADNICIMA NA NATJEČAJ ZA "PORIN 2006."

ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) -

Institut Hrvatske glazbene industrije objavio je na svojoj internetskoj stranici poziv hrvatskim nakladnicima da sudjeluju u natječaju za diskografsku nagradu "Porin 2006.", za izdanja objavljena 2005.

Za prijavljivanje će poslužiti pravila "Porina" iz 2005. u kojima se nalazi opis kategorija, upute o načinu prijavljivanja za natječaj i postupak glasovanja, stoji u obavijesti Instituta.

Pravila za 2006. još nisu izrađena jer se usklađuje termin s Hrvatskom radiotelevizijom, a očekuje se da će biti objavljena u siječnju, ističe se.

Pravila i tiskanice za prijavu nakladnici mogu dobiti u Uredu "Porina" (Brozova 8A, Zagreb) ili na web-stranici www.porin.info, a zadnji dan prijave je 16. siječnja 2006.

Diskografska nagrada "Porin" dodjeljivala se prošle godine u 43 kategorije, među ostalim, za najbolji album, pjesmu godine, najbolje muške i ženske vokalne izvedbe, najbolji rock album i novi izvođač godine.

Uredništvo Hine

(Hina) xmc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙