FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zlatne maline: Objavljene nominacije za najgora filmska ostvarenja

LOS ANGELES, 30. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Tom Cruise je moždapreživio napad marsovaca u prošlogodišnjem remakeu "Rata svjetova",ali ne i nominacije za ovogodišnju dodjelu Zlatnih malina za najgorafilmska ostvarenja, objavljene u ponedjeljak.
LOS ANGELES, 30. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Tom Cruise je možda preživio napad marsovaca u prošlogodišnjem remakeu "Rata svjetova", ali ne i nominacije za ovogodišnju dodjelu Zlatnih malina za najgora filmska ostvarenja, objavljene u ponedjeljak.

Glumac se našao među nominiranima ulogom u "Ratu svjetova", ali i zajedno s glumicom i zaručnicom Katie Holmes u novoj kategoriji "najdosadnijih osoba iz tabloida", koja odaje počast "slavnim osobama koje nam svima idu živce jer su dosadne".

Cruise je već dobitnik Zlatne maline, koju je podijelio s Bradom Pittom za najgori filmski par u "Intervjuu s vampirom". Nominiran je bio i za ulogu u filmu "Koktel".

U kategoriji najgoreg glumca Cruise će se natjecati s Willom Ferrellom, Jamiejem Kennedyjem, Dwayneom "The Rockom" Johnsonom i Robom Schneiderom.

Nominacije za najgoru glumicu uključuju Jessicu Albu, Hilary Duff te Jennifer Lopez.

Cruiseova zaručnica Katie Holmes nominirana je za najgoru sporednu glumicu u najnovijem "Batmanu", Paris Hilton za "House of Wax", Jessica Simpson za "Dukes of Hazzard" a njezina sestra Ashlee Simpson za "Undiscovered".

Prošlogodišnjim nagradama dominirala je adaptacija "Žene mačke", s Halle Berry. Berry je bila tek druga zvijezda u povijesti Zlatnih malina koja se pojavila na dodjeli i osobno preuzela nagradu.

Nastavci i remake filmovi vode riječ među nominiranima za ovogodišnje Zlatne maline. Listu predvode "Son of the Mask" i "Dukes of Hazzard".

"Son of the Mask", nastavak "Maske" bez Jima Carreyja, osvojio je osam nominacija uključujući onu za najgori film i glumca Jamieja Kennedyja.

Pobjednici će biti poznati 4. ožujka, dan prije dodjele Oscara.

Na vječnoj listi dobitnika ove nagrade i dalje je nedodirljiv Sylvester Stallone, koji ih je u dosadašnjoj karijeri sakupio deset, uključujući i prigodnu za najgoreg glumca stoljeća. Na listi ga slijedi Madonna s devet malina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙