FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hamas poziva bliskoistočni mirovni Kvartet na dijalog

GAZA, 30. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Vođa radikalnog pokreta HamasIsamil Haniyeh pozvao je u ponedjeljak međunarodni Kvartet za BliskiIstok na "bezuvjetni" dijalog s njegovim pokretom i nastavakfinancijske pomoći Palestincima.
GAZA, 30. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Vođa radikalnog pokreta Hamas Isamil Haniyeh pozvao je u ponedjeljak međunarodni Kvartet za Bliski Istok na "bezuvjetni" dijalog s njegovim pokretom i nastavak financijske pomoći Palestincima.

"Pozivamo vas na bezuvjetni dijalog u neutralnom duhu", rekao je Haniyeh u poruci bliskoistočnom mirovnom Kvartetu na konferenciji za novinare u Gazi.

"Pozivamo vas da nastavite pružati moralnu i financijsku pomoć, te na nastavak uplate sredstava u palestinski proračun kako bi pomoć bila upotrijebljena prema prioritetima palestinskog naroda", dodao je.

Predstavnici bliskoistočnog Kvarteta - koji čine Sjedinjene Države, Europska unija, Rusija i UN - trebali bi u ponedjeljak na sastanku u Londonu proučiti posljedice pobjede Hamasa na palestinskim parlamentarnim izborima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙