FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran na proljeće organizira konferenciju o holokaustu

TEHERAN, 29. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Konferencija o holokaustu bitće organizirana na proljeće u Teheranu, objavio je u nedjeljuglasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Hamid-RezaAsefi.
TEHERAN, 29. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Konferencija o holokaustu bit će organizirana na proljeće u Teheranu, objavio je u nedjelju glasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Hamid-Reza Asefi.

Asefi nije rekao točan datum održavanja tog "znanstvenog seminara" o holokaustu na kojem bi se trebale razjasniti "njegove prave dimenzije", objavila je iranska agencija Fars.

Na konferenciji bi trebali sudjelovati muslimanski i zapadnjački znanstvenici, dodaje agencija. Asefi je rekao da je poziv na konferenciju upućen britanskom premijeru Tonyju Blairu.

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad nedavno je u nekoliko navrata izazvao gnjev međunarodne zajednice, prvo svojim izjavama da bi Izrael trebalo izbrisati s lica Zemlje, pa potom pozivima da ga se premjesti u Europe i naposlijetku ocjenom da je holokaust "izmišljotina".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙