FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconi bez seksa do izbora

RIM, 29. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Talijanski premijer SilvioBerlusconi nadaleko je poznat po svojim ambicioznim obećanjima, alivjerojatno nitko neće provjeravati je li održao posljednje -suzdržavanje od seksa do općih izbora 9. travnja.
RIM, 29. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Talijanski premijer Silvio Berlusconi nadaleko je poznat po svojim ambicioznim obećanjima, ali vjerojatno nitko neće provjeravati je li održao posljednje - suzdržavanje od seksa do općih izbora 9. travnja.

Na predizbornom skupu na Sardiniji u subotu Berlusconi je dobio blagoslov televizijskog propovjednika Massimiliana Pusceddua, koji mu je zahvalio što se protivi istospolnim brakovima i zagovara obiteljske vrijednosti.

"Hvala vam, oče", odgovorio je Berlusconi. "Neću vas iznevjeriti i obećajem dva i pol mjeseca potpune seksualne apstinencije do izbora 9. travnja", rekao je talijanski premijer kako u nedjelju prenosi list Il Giornale.

Berlusconi (69), koji se nalazi u drugom braku, ponosi se svojim fizičkim izgledom, nakon zahvata presađivanja kose i zatezanja lica, i tvrdi da izgleda bolje nego li na izborima 2001. godine. Mnogi politički komentatori i feminističke skupine kritiziraju ga redovito zbog prečestih seksualnih asocijacija i seksističkih pošalica u javnim nastupima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙