FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI: u Torinu konačno pao snijeg

TORINO, 26. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Dva tjedna prije početkaZimskih olimpijskih igara Torino i okolica su se konačno zabijelilijer je preko noći pao dugoočekivani snijeg koji će organizatorespasiti od dodatne muke priređivanja staza.
TORINO, 26. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Dva tjedna prije početka Zimskih olimpijskih igara Torino i okolica su se konačno zabijelili jer je preko noći pao dugoočekivani snijeg koji će organizatore spasiti od dodatne muke priređivanja staza.

Meteorolozi tvrde da će narednih dana napadati obilne količine snijega u Torinu i okolnim brdima, pa će snježni topovi koji su danonoćno radili umjetni snijeg u Sestriereu i okolici konačno biti isključeni.

Do srijede je snijega na budućim olimpijskim brdima bilo jedva desetak centimetara, što je čak metar manje od prosječnih padalina u ovo doba godine. Obilan snijeg pao je i u gradu Torinu, a tamo baš nije dobrodošao jer je uslijedio kaos u prometu, a sportska natjecanja u glavnom gradu Pijemonta se ionako odigravaju samo u dvoranama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙