FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ailton u HSV-u

HAMBURG, 24. siječnja 2006. (Hina/STA) - Dosadašnji napadač turskognogometnog prvoligaša Bešiktaša, Brazilac Goncalves da Silva (32),poznatiji pod imenom Ailton, do konca sezone provest će na posudbi uredovima njemačkog HSV-a.
HAMBURG, 24. siječnja 2006. (Hina/STA) - Dosadašnji napadač turskog nogometnog prvoligaša Bešiktaša, Brazilac Goncalves da Silva (32), poznatiji pod imenom Ailton, do konca sezone provest će na posudbi u redovima njemačkog HSV-a.

Bešiktaš će dobiti 450.000 eura odštete, a HSV na koncu sezone ima mogućnost otkupa cijelog ugovora za 1.75 milijuna eura. Ailton je u Bešiktaš stigao početkom sezone iz Schalkea za tri milijuna eura, no nije uspio ponoviti odlične igre koje je godina pružao u Bundesligi. Vrlo brzo je pokazao želju za odlaskom iz Istanbula i odmah je prihvatio ponudu HSV-a.

Klub iz Hamburga bit će treća njemačka postaja za brazilskog napadača. Pet sezone je proveo u Werderu, a jednu u Schalkeu. Za Werder je odigrao 169 bundesligaških utakmica i postigao je 88 pogodaka. U klubu iz Bremena osvojio je naslov njemačkog prvaka, a sa 28 pogodaka bio je i prvi strijelac lige. U dresu Schalkea prikupio je 29 nastupa i 14 pogodaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙