FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Matthaeus seli u Brazil

BERLIN, 11. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Bivši izbornik nogometnereprezentacije Mađarske, Nijemac Lothar Matthaeus (44) potpisao jejednogodišnji ugovor za brazilsku momčad Atletico Paranaense.
BERLIN, 11. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Bivši izbornik nogometne reprezentacije Mađarske, Nijemac Lothar Matthaeus (44) potpisao je jednogodišnji ugovor za brazilsku momčad Atletico Paranaense.

"Trenirati momčad u domovini svjetskih prvaka predstavlja mi veliki izazov. Vrlo brzo sam se dogovorio s čelnicima kluba i uskoro selim u Brazil," poručio je Matthaeus.

Bivša legenda njemačke reprezentacije preselit će u Curitibu, grad u brazilskoj pokrajini Parana, početkom veljače.

"Nakon što mi je završio ugovor s mađarskom reprezentacijom zaželio sam se posla u klubu. Želim raditi svaki dan, a to s reprezentacijom nije moguće," dodao je Matthaeus, koji će postati prvi njemački trener u Brazilu. Međutim, ne i prvi Nijemac. U pokrajini Parana živi mnogo Matthaeusovih sunarodnjaka, koji mu spremaju vrući doček.

Atletico Parana je prošle sezone osvojio šesto mjesto u prvenstvu, a glavne zvijezde u momčadi su napadači Finnazi, Cleo i Lima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙