FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSV želi Podolskog

BERLIN, 27. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Lista klubova koji biželjeli angažirati njemačkog nogometnog reprezentativca i člana Kolna,Lukasa Podolskog (20) sve je duža.
BERLIN, 27. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Lista klubova koji bi željeli angažirati njemačkog nogometnog reprezentativca i člana Kolna, Lukasa Podolskog (20) sve je duža.

Nakon Bayern Munchena, Schalkea, Herthe i Stuttgarta u igru se uključio i HSV. "Obavili smo prve razgovore s njegovim menadžerom. Uputili smo ponudu i sada čekamo njihov odgovor," poručio je sportski direktor momčadi iz Hamburga, Dietmar Beiersdorfer. u HSV-u se nadaju kako će mladi napadač prihvatiti njihovu ponudu jer mu osim bogatog ugovora nude i mjesto u momčadi, dok bi se u Bayernu trebao izboriti za svoju poziciju u konkurenciji s Roy Makaayem i Claudiom Pizarrom.

"Vjerujem kako će Podolski shvatiti kako mu je najbolji potez dolazak u naš klub," dodao je Beiersdorf.

Premda imao samo 20 godina Podolski je već prikupio 20 nastupa za njemačku reprezentaciju i postigao 10 pogodaka. Gotovo sigurno izbornik Jurgen Klinsmann vodit će ga na Svjetsko prvenstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙