FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: Policija utvrdila da ne postoji sumnja za kazneno djelo

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Policijska uprava ličko-senjskapriopćila je danas kako je - nakon provjere medijskih napisao onavodnom silovanju jednog muškarca u Gospići - utvrđeno da do danasnije zaprimljena kaznena prijava građana niti prijava zdravstveneustanove, koja bi ukazivala na postojanje sumnje da je počinjenokazneno djelo.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Policijska uprava ličko-senjska priopćila je danas kako je - nakon provjere medijskih napisao o navodnom silovanju jednog muškarca u Gospići - utvrđeno da do danas nije zaprimljena kaznena prijava građana niti prijava zdravstvene ustanove, koja bi ukazivala na postojanje sumnje da je počinjeno kazneno djelo.

Ličko-senjska PU napominje da je tvrdnje iz pojedinih medija provjerila i kod ravnateljice gospićkoga Doma zdravlja, dr. Marije Vencl, koja je prema tvrdnjama tih medija, bolničku prijavu proslijedila policiji u Gospiću. U priopćenju se ističe kako je dr. Vencl dementirala navedene napise u tisku.

O novinskim tvrdnjama i svojim provjerama PU ličko-senjska je izvijestila Državno odvjetništvo u Gospiću.

Pojedina dnevna glasila objavila su proteklih dana tekstove da su u Gospiću trojica prijatelja navodno silovali svoga pedesetogodišnjeg sugrađanina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙