FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zašto Zapatero smije pušiti na radnom mjestu?

MADRID, 23. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Je li Jose Luis RodriguezZapatero prekršio zakon o zabrani pušenja kojeg je izglasala njegovavlada dok je pušio na radnom mjestu u subotu tijekom maratonskihpregovora - pitali su u ponedjeljak predstavnici Kluba španjolskihpušača.
MADRID, 23. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Je li Jose Luis Rodriguez Zapatero prekršio zakon o zabrani pušenja kojeg je izglasala njegova vlada dok je pušio na radnom mjestu u subotu tijekom maratonskih pregovora - pitali su u ponedjeljak predstavnici Kluba španjolskih pušača.

"Klub pušača za toleranciju traži od vlade da objasni kako Zapatero može pušiti na radnom mjestu, dok ostali Španjolci moraju izaći na ulicu da bi zapalili cigaretu", pita udruženje koje se zalaže za obostrano poštivanje pušača i nepušača.

Autori se pozivaju na članak kojeg je u ponedjeljak objavio dnevni list La Vanguardia, prema kojem su Zapatero i katalonski čelnik Artur Mas obilno pušili u subotu u Palači Maoncola tijekom šestosatnih pregovora o proširenju autonomije Katalonije.

"Prema izvorima bliskim pregovorima, dvojica sugovornika su završili razgovor s osjećajem da su popušili više nego u cijelom životu", piše La Vanguardia.

Klub pušača za toleranciju se bori u ime 10 milijun španjolskih pušača koji da bi zapalili cigaretu moraju izaći na ulicu, prema zakonu o zabrani pušenja koji je na snazi od 1. siječnja u Španjolskoj i u potpunosti zabranjuje pušenja na radnom mjestu.

Klub zahtijeva da se Zapatero izjasni zašto za njega ne vrijede pravila njegove vlastite vlade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙