FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snijeg i dalje otežava promet prema Zabiokovlju

MAKARSKA, 30. prosinca 2005. (Hina) - Snijeg koji je pado protekle noćii dalje otežava promet na cestovnim pravcima od Makarske rivijereprema Zabiokovlju, dok se na jadranskoj magistrali, koja je mokra odkiše, prometuje bez dodatnih ograničenja.
MAKARSKA, 30. prosinca 2005. (Hina) - Snijeg koji je pado protekle noći i dalje otežava promet na cestovnim pravcima od Makarske rivijere prema Zabiokovlju, dok se na jadranskoj magistrali, koja je mokra od kiše, prometuje bez dodatnih ograničenja.

Na putnom pravcu Makarska - Vrgorac preko Biokova i dalje je obvezna upotreba zimske opreme, iako ekipe Županijskih cesta redovito cestu čiste i posipaju. Zimska je oprema obvezna i na prometnici Dupci -Šestanovac - Cista Provo, koja se također čisti, izvijestio je makarski Gradski centar 112.

Na najvišem vrhu Biokova Svetom Juri temperatura je minus 8 stupnjeva Celzija, snijeg je visok skoro jedan metar a u nanosima ima ga i preko metar i po, kazao je dežurni tehničar na odašiljaču HRT-a na Biokovu Goran Mucić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙