FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tegljači prouzročili zastoj u Ličkom Pterovom Selu

GOSPIĆ, , 29. prosinca 2005. (Hina) - Nekoliko tegljača, koji nisupoštovali zabranu prometovanja, prouzročilo je zastoj kod LičkogPetrovog Sela, a to otežava rad zimskoj službi koja nastoji osiguraticeste za promet unatoč obilnom snijegu, doznaje se u ličko-senjskojpoliciji.
GOSPIĆ, , 29. prosinca 2005. (Hina) - Nekoliko tegljača, koji nisu poštovali zabranu prometovanja, prouzročilo je zastoj kod Ličkog Petrovog Sela, a to otežava rad zimskoj službi koja nastoji osigurati ceste za promet unatoč obilnom snijegu, doznaje se u ličko-senjskoj policiji.

Kamionima s ukupnom masom od 7,5 tona zabranjeno je prometovanje preko prijevoja Kapele, Baških Oštarija, Vratnika i Prijeboja.

Vozila bez zimske opreme policija isključuje iz prometa.

Snijeg mjestimice pada i u Primorju. Ni stariji vozači autobusa ne pamte da i najteži strojevi zimske službe jedva uspijevaju održati prohodnost ceste na dionici Vratnik - Majorija, gdje je snijeg viši od 70 centimetara.

Na kolnicima ima ugažena snijega, a mjestimice snježna mećava smanjuje vidljivost. Vozačima se savjetuje da tijekom noći ne kreću na put.

Lička dionica autoceste Zagreb - Split - tunel Kapela - Sveti Rok stalno se čisti, promet prema jugu i sjeveru teče nesmetano, ipak treba oprezno voziti jer su na snazi zimski uvjeti. Unatoč teškoćama tijekom dana nije bilo dojava o nesrećama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙