FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 21. siječnja

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za subotu, 21. siječnja.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za subotu, 21. siječnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će građane na kavi (Ured predsjednika Republike u 8,45 sati)

ZAGREB - Predsjednik Republike bit će nazočan svečanosti obilježavanja 65. obljetnice ustanka naroda Hrvatske i 62. obljetnice 10. korpusa NOV i POH na kojoj će se okupiti predstavnici Hrvatskog sabora, Vlade, HAZU, Oružanih snaga, zagrebačke Gradske skupštine i Poglavarstva te veleposlanici i vojni izaslanici zemalja antifašističke koalicije u Drugom svjetskom ratu, te borci 10. zagrebačkog korpusa (Starogradska vijećnica, Sv. Ćirila i Metoda 5 u 11 sati)

ZAGREB - HSS će održati konstituirajuću sjednicu Glavnog odbora stranke na kojoj će se birati potpredsjednici, glavni tajnik i i predsjednik Stručnog vijeća HSS-a te razmotriti aktualno političku situaciju u RH, program rada i određene projeklte u predstojećem razdoblju. Na konferenciji za novinare nakon konstituirajuće sjednice Glavnog odbora HSS-a govorit će predsjednik stranke Josip Friščić i predsjednik Stručnog vijeća HSS-a Ante Simonić (Zvonimirova 17/3 u 12 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare DC-a na kojoj će govoriti predsjednica stranke Vesna Škare Ožbolt i nezavisni ekonomist Guste Santini o temi "Croatia fond" zaustavlja rasprodaju nacionalnog bogatstva (Ilica 48/1 u 11 sati)

SPLIT - Hrvatska narodna stranka svečanom akademijom obilježava 15 godina osnivanja Regionalnog saveza HNS-a u Dalmaciji. Svečanoj akademiji nazočit će uz predsjednicu stranke Vesnu Pusić, i predsjednika središnjeg odbora Radimira Čačića kao i saborski zastupnici te preko 600 članova HNS-a iz cijele zemlje (hotel Marijan u 17,30 sati)

ZADAR - Polaganjem vijenaca u Kašiću i Islamu Latinskom započinje dvodnevno obilježavanje 13. godišnjice Vojno redarstvene akcije Maslenica. Tom akcijom koja je počela 22. siječnja 1993. ponovno je nakon tri godine bio spojen Sjever s Jugom Hrvatske. Hrvatska je vojska tada zaposjela kote na Velebitu i uspostavila crtu razdvajanja - Mali Alan, Tulove Grede, Mala i Velika Bobija te područje Maslenice. Oslobođeni su Novigrad, Pridraga, Paljuv Islam i zrakoplovna baza Zemunik. U okviru obilježavanja akcije u Maslenici će se održati druga atletska utrka "Ne zaboravimo...",a u hrvatskoj kazališnoj kući bit će organiziran koncert potpore generalu Anti Gotovini

Dežurni urednici na Desku:

ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙