FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 18. siječnja

ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za srijedu 18. siječnja.
ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za srijedu 18. siječnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić priređuje svečano primanje za novinare u prigodi Božića i novogodišnjih blagdana (Ured PRH, Pantovčak 241 u 12 sati)

ZAGREB - Klub zastupnika HSS-a održat će tiskovnu konferenciju na kojoj će govoriti Željko Pecek, Ljubica Lalić i Željko Ledinski o nezadovoljstvu radom Hrvatskog sabora s posebnim osvrtom na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, koji je Klub zastupnika HSS-a uputio u saborsku proceduru 15. rujna 2004. (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana I. Kukuljevića u 12 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata o programskoj strategija HNS-a "Za pravedno društvo". Govorit će predsjednica stranke Vesna Pusić, potpredsjednik Središnjeg odbora HNS-a Jozo Radoš i predsjednik Središnjeg odbora Radimir Čačić (HNS, Kneza Mislava 8 u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske udruge sindikata o zahtjevu za izmjenama Zakona o stažu osiguranja s povećanim trajanjem (beneficirani staž) i Zakona o pravima samostalnih umjetnika i poticanju kulturnog i umjetničkog stvaralaštva (Trg kralja Petra Krešimira IV br. 2 u 10 sati)

JASENOVAC - Predstavljanje novog stalnog postava Memorijalnog muzeja i novog obrazovnog centra Spomen područja Jasenovac. Gosti će imati priliku uz stručno vodstvo razgledati mjesto, trenutačno u adaptaciji, gdje će se provoditi podučavanje o genocidu, holokaustu, a protiv svakog oblika totalitarnog sustava, kao i za sjećanje na žrtve. Nazočit će nazočan ministar znanosti, prosvjete i sporta Dragan Primorac te pomoćnica ministra kulture Branka Šulc. Izraleski veleposlanik Shmuel Meirom će predstaviti pismo namjere jeruzalemske Međunarodne škole Holokausta Yad Vashem o suradnji s Jasenovcem u stvaranju mreže autentičnih spomen - područja Europe. Izaslanica veleposlanika SAD-a Amy Blyss uručit će ravnateljici Spomen područja Nataši Jovičić čestitke za stipendiju Fondacije Rockefeller za izradu novog koncepta Spomen područja Jasenovac (Spomen područje u 11 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige Josipa Balobana "U potrazi za identitetom" - komparativna studija vrednota: Hrvatska i Europa, (Perkovčeva 2 u 13 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Vrtovi orebićkih kapetana i brodovlasnika" (palača Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4 u 19 sati)

ZAGREB - Predstavljanje prvog kola izabranih djela Slobodana Šnajdera (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 18 sati

Dežurni urednici na desku:

ujutro: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙