FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za petak, 13. siječnja

ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za četvrtak, 13. siječnja.
ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za četvrtak, 13. siječnja.

BEČ - Budućnost europskih policijskih snaga (EUROPOL), te europska politika azila i upravljanja migracijama bit će među glavnim temama neformalnog sastanka ministara pravosuđa i unutarnjih poslova koji se održava do subote u Beču, u okviru austrijskog predsjedanja Europskom unijom. Hrvatsko izaslanstvo na tom skupu predvodi ministar unutarnjih poslova Ivan Kirin, a u njemu je i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt.

WASHINGTON - Njemačka kancelarka Angela Merkel susrest će se s američkih predsjednikom Georgeom Bushom. Merkel je u svoj prvi posjet SAD-u stigla u četvrtak s ciljem zatopljivanja odnosa s jedinom svjetskom supersilom, narušenih neslaganjem bivšeg kancelara Gerharda Schroedera i američkog predsjednika Georgea Busha oko rata u Iraku.

TOKIO - Nastavlja se sastanak zdravstvenih stručnjaka iz azijskih država o stanju pripravnosti regije na pojavu ptičje gripe. Cilj konferencije je donošenje akcijskog plana za spriječavanje izbijanja pandemije ptičje gripe. Posebna pozornost bit će posvećena raspodjeli protuvirusnog cjepiva i pravilima za uvođenje karantene.

PATRAS - Grčki grad Patras postat će kulturna prijestolnica Europe.

Dežurni urednici:

Noć: Davor Dukić

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Domagoj Janković

Navečer: Darko Vlahović

Telefon: 385 1 4808 645

Telefax: 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙