FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska, za utorak, 17. siječnja

ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za utorak, 17. siječnja.
ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za utorak, 17. siječnja.

ZAGREB - Sjednica Predsjedništva Hrvatskog sabora na kojoj će se raspravljati o dnevnom redu predstojećeg saborskog zasjedanja (Trg sv. Marka 6, dvorana A. Starčevića u 11 sati), a nakon toga će predsjednik Sabora Vladimir Šeks govoriti o predstojećoj saborskoj sjednici na konferenciji za novinare (dvorana Ivana Kukuljevića u 12,30 sati)

ZAGREB - Tiskovna konferencija Kluba zastupnika IDS-a na kojoj će potpredsjednik stranke Damir Kajin govoriti o prosvjedima u Strassbourgu, povratu udruga umirovljenicima, sindikatima i vojnom roku (Hrvatski sabor, dvorana I. Kukuljevića u 10,30 sati)

VUKOVAR - U organizaciji Lučke uprave Vukovar i Agencije za plovne putove bit će održana prezentacija "Razvoj unutarnje plovidbe" u okviru koje će, među ostalim, biti predstavljena Studija izvodljivosti plana razvoja luke Vukovar. Nazočit će joj među ostalim i ministar mora turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta i državni tajnik za more Branko Bačić (u 10 sati)

VARAŽDIN - Ministar znanosti, prosvjete i sporta Dragan Primorac posjetit će Varaždin. S gradonačelnikom Ivanom Čehokom će nakon radnog sastanka održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti i o projektu cjelodnevne nastave u osnovnim školama (u 11,30 sati)

OSIJEK - Konferencija županijskog gradskog HSP-a o aktualnoj političkoj situaciji (prostorije HSP-a u 11 sati)

ZAGREB - Predstavljanje nove knjige iz biblioteke Profil proza, "Metak u petak" Zdravka Zime (Profil Megastore, Bogovićeva 7 u 19 sati)

Dežurni urednici na desku:

ujutro: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙