FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zekaem: Magelli gostuje s predstavom "Životinje u magli"

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - U Zagrebačkom kazalištu mladih(ZEKAEM) gostovat će 29., 30. i 31. siječnja kazalište "Metastasio" iztalijanskoga grada Prata s predstavom "Životinje u magli" u režijiPaola Magellia, priopćeno je danas iz kazališta.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - U Zagrebačkom kazalištu mladih (ZEKAEM) gostovat će 29., 30. i 31. siječnja kazalište "Metastasio" iz talijanskoga grada Prata s predstavom "Životinje u magli" u režiji Paola Magellia, priopćeno je danas iz kazališta.

Zagrebačko kazalište mladih pokreće ciklus gostovanja europskih kazališta u kojemu će prikazati neke od relevantnih kazališnih izvedaba. Prva predstava u tom ciklusu je uprizorenje talijanske suvremene drame Edoarda Erbe "Životinje u magli", koju je režirao Paolo Magelli. Skupinu od pet glumaca koji nastupaju u predstavi predvodi Pamele Villoresi.

Scenografkinje predstave su Giulia Bonaldi i Anusc Castiglioni, kostimograf je Leo Kulaš, a glazbu potpisuje Alexander Balanescu.

Paolo Magelli, jedan od najintrigantnijih redatelja današnjice, nakon šest godina ponovno je u Zagrebu.

Njegove režije predstava - Dantonova smrt, Feničanke, Nacija, Elektra, Velika magija, Vjera, ufanje i ljubav, Ludi dani, Višnjik, Tri sestre, Ujak Vanja i Mjesec dana na selu, smatraju se antologijskima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙