FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:1

BILBAO, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - U prvom susretu osminefinala španjolskog nogometnog Kupa, Real Madrid je na gostovanju uBilbau pobijedio Athetic 1:0 (0:0). Strijelac je bio David Beckham u71. minuti utakmice.
BILBAO, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - U prvom susretu osmine finala španjolskog nogometnog Kupa, Real Madrid je na gostovanju u Bilbau pobijedio Athetic 1:0 (0:0). Strijelac je bio David Beckham u 71. minuti utakmice.

Bila je to prva pobjeda "Kraljevskog kluba" na stadionu San Mames nakon 1998. godine. Real je nastupio bez napadačkog dvojca Ronaldo - Raul, koji su ozlijeđeni, dok je Zinedine Zidane u igru ušao u 67. minuti. Nakon dva mjeseca pauze zbog ozljede u posljednjih 15 minuta utakmice nastupio je i Jonathan Woodgate.

Pobjedu, i to 14 uzastopnu u svim natjecanjima, upisao je i lider španjolskog prvenstva Barcelona. Katalonska momčad je na gostovanju pobijedila trećeligaša Zamoru 3:1 (1:1). Domaćin je poveo u petoj minuti pogotkom Xacoa, no Barcelona je preokrenula rezultat golovima Bronckhorsta (36), Marqueza (81) i Giulya (84). Barca je igrala bez Samuela Eto'oa, Ronaldinha i Lionela Messia.

U ostalim susretima osmine finala sastaju se Athletic Bilbao - Real Madrid, Deportivo - Osasuna, Celta Vigo - Real Betis, Cadiz - Sevilla, Atletico Madrid - Real Zaragoza, Villarreal - Valencia, Getafe - Espanyol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙