FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Preporod: u splitskoj Tehničkoj školi boksačke vreće s fotografijama nastavnika

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski školski sindikat Preporodosudio je danas omalovažavanje i vrijeđanje nastavnika u splitskojTehničkoj školi gdje se, upozorava Preporod, učenici iživljavaju naboksačkim vrećama na kojima su fotografije nastavnika.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski školski sindikat Preporod osudio je danas omalovažavanje i vrijeđanje nastavnika u splitskoj Tehničkoj školi gdje se, upozorava Preporod, učenici iživljavaju na boksačkim vrećama na kojima su fotografije nastavnika.

"Pod patronatom ravnatelja škole učenici se pod odmorom iživljavaju izravno na boksačkim vrećama, a neizravno na svojim profesorima", upozorava sindikat u priopćenju.

Time se šalje opasna poruka da su učeničke frustracije opravdane i nerješive, odnosno da nema drugog puta već šakama, makar i posredno, rješavati probleme među nastavnicima i učenicima.

Preporod izražava žaljenje što taj "grubi nasrtaj na dostojanstvo nastavničkog poziva" nije izazvao reakciju prosvjetnih vlasti.

"Varaju se prosvjetne vlasti ako misle da osudu zaslužuje samo razbijena glava ili probodena utroba naših nastavnika", navodi se u priopćenju sindikata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙