FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 20. siječnja

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 20. siječnja.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 20. siječnja.

ZAGREB - U Končar Elektroindustriji održat će se konferencija za novinare u povodu obilježavanja 85 godina poslovanja Končara (11,00 sati, Končar EI, Fallerovo šetalište 22).

PULA - Predsjednik uprave pulskog brodogradilišta Uljanik Karlo Radolović i član uprave Anton Brajković te predsjednik Nadzornog odbora Uljanika Vladimir Žmak održat će konferenciju za novinare nakon sjednice Nadzornog odbora. Na toj sjednici će, pored ostalog, biti donesena odluka o prijedlogu novog sastava uprave Uljanika (12,30 sati, Uljanik).

ZAGREB - U "Očevidniku nekretnina i pokretnina koje se prodaju u ovršnom postupku", koji je dostupan na internet stranici Hrvatske gospodarske komore (HGK), trenutno se nalazi 12 nekretnina i niti jedna pokretnina. Od 12 nekretnina u ovrsi, devet je s područja Vukovarsko-srijemske županije te po jedna iz Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Osiječko-baranjske županije. Riječ je o kućama, oranicama i livadama. Očevidnik se vodi o svim nekretninama koje se prodaju u ovršnom postupku te o pokretninama čija je vrijednost procijenjena na više od 50.000 kuna. Očevidnik su početkom studenoga prošle godine predstavili Ministarstvo pravosuđa i HGK.

ZAGREB - Ukupna neto imovina svih 56 otvorenih investicijskih fondova u Hrvatskoj iznosila je na kraju prosinca prošle godine 8,83 milijarde kuna, što je za 1,75 posto ili 152,3 milijuna kuna više u odnosu na iznos njihove neto imovine na kraju studenog, pokazuju podaci Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA). Usporedbe radi, na kraju 2004. godine, kada je u Hrvatskoj bilo aktivno 37 otvorenih investicijskih fondova, njihova je ukupna neto imovina iznosila 4,5 milijardi kuna.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙