FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tony Blair opisao jedan dan na dužnosti premijera

LONDON, 2. siječnja 2006. (Hina/AP) - Dan je naporan i stres jeintenzivan, kaže Tony Blair u kratkoj video snimci objavljenoj uponedjeljak, ali dodaje da je njegova dužnost britanskog premijeravrijedna toga.
LONDON, 2. siječnja 2006. (Hina/AP) - Dan je naporan i stres je intenzivan, kaže Tony Blair u kratkoj video snimci objavljenoj u ponedjeljak, ali dodaje da je njegova dužnost britanskog premijera vrijedna toga.

"Kada nešto napraviš i vidiš rezultate - pomisliš: 'To se djelomično dogodilo kao rezultat nečega što sam napravio, što smo napravili, ili odluka koje smo ovdje donijeli', to je ono što sve čini vrijednim i golema je privilegija moći to raditi", rekao je Blair u tri i pol minute video snimke koju je objavio njegov ured.

Snimka prikazuje Blaira kako se sastaje sa svjetskim čelnicima, drži govore i odgovora na neugodna pitanja zastupnika. On je rekao da ništa ne može pripremiti političara za dužnost premijera. "To je posve drukčija vrsta stresa, izazova, pritiska" i razlikuje se od bilo kojeg drugog posla u politici, istaknuo je Blair.

Također je izjavio kako kada govori mora jako paziti jer ništa što kaže ne može proći nezapaženo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙