FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žirinovski predlaže da se hrana drži na prozoru umjesto u hladnjaku

ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Vladimir Žirinovski, ultraradikalnipotpredsjednik ruske Dume i najveći provokator među zastupnicima,predložio je na sjednici u srijedu mjere štednje električne energijezbog velikih hladnoća koje su pogodile Rusiju, a među njima i držanjehrane na prozoru, a ne u hladnjacima, javili su ruski mediji.
ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Vladimir Žirinovski, ultraradikalni potpredsjednik ruske Dume i najveći provokator među zastupnicima, predložio je na sjednici u srijedu mjere štednje električne energije zbog velikih hladnoća koje su pogodile Rusiju, a među njima i držanje hrane na prozoru, a ne u hladnjacima, javili su ruski mediji.

"Mogu se isključiti hladnjaci, hrana se može držati na prozoru, ne treba gledati televizor, može se isključiti računalo, a muškarci ne bi trebali koristiti električne aparate za brijanje", predložio je Žirinovski i dodao da je "grijanje i onako previše jako, posebno u Moskvi".

Zastupnik Aleksej Mitrofanov pak smatra da se može i bez električnih aparata kao što je glačalo. "Ja već danas nisam glačao svoje hlače i u ovakvo krizno vrijeme može se i bez toga", rekao je Mitrofanov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙