FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelsko izaslanstvo u Moskvi radi razgovora o Iranu

MOSKVA, 18. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Izraelsko izaslanstvo visokerazine u srijedu je doputovalo u Moskvu kako bi razgovaralo o iranskojnuklearnoj krizi s ruskim Vijećem sigurnosti i ministrom vanjskihposlova, objavilo je izraelsko veleposlanstvo u glavnom ruskom gradu.
MOSKVA, 18. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Izraelsko izaslanstvo visoke razine u srijedu je doputovalo u Moskvu kako bi razgovaralo o iranskoj nuklearnoj krizi s ruskim Vijećem sigurnosti i ministrom vanjskih poslova, objavilo je izraelsko veleposlanstvo u glavnom ruskom gradu.

"Izaslanstvo je stiglo. Tijekom jutra sastat će se s dužnosnicima Vijeća sigurnosti a poslije podne će posjetiti ministarstvo vanjskih poslova", rekao je glasnogovornik veleposlanstva Mihail Brodski.

Izrael je u utorak hitno uputio izaslanstvo kako bi pokušao uvjeriti Moskvu da pooštri ton prema Iranu koji nastavlja razvoj svog nuklearnog programa.

U izraelskom izaslanstvu su pričuvni general Giora Eiland, savjetnik za nacionalnu sigurnost kao i predsjednik povjerenstva za atomsku energiju Gideon Frank te drugi stručnjaci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙