FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karić u Sarajevu razgovarao s Terzićem, najavio osvajanje vlasti u Srbiji

SARAJEVO,16. siječnja(Hina) - Srbijanski tajkun Bogoljub Karić, zakojim tragaju pravosudne vlasti njegove zemlje, boravio jenenajavljeno u Sarajevu, gdje se sastao s predsjedateljem Vijećaministara Bosne i Hercegovine Adnanom Terzićem, najavivši istodobnoborbu za osvajanje vlasti u Srbiji.
SARAJEVO,16. siječnja(Hina) - Srbijanski tajkun Bogoljub Karić, za kojim tragaju pravosudne vlasti njegove zemlje, boravio je nenajavljeno u Sarajevu, gdje se sastao s predsjedateljem Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Adnanom Terzićem, najavivši istodobno borbu za osvajanje vlasti u Srbiji.

Sarajevski "Dnevni avaz" informaciju o Karićevu boravku u glavnom gradu BiH objavio je u ponedjeljak ne objašnjavajući kada se to točno dogodilo.

Karić je ovom listu dao intervjuu u pisanom obliku, a na pitanje gdje zapravo trenutačno boravi odgovorio je kako je "na putu ka ozbiljnoj, časnoj i odgovornoj dužnosti budućeg premijera Srbije".

Jedan od najtraženijih ljudi u Srbiji tvrdi kako trenutačno putuje regijom pripremajući se za preuzimanje vlasti u Beogradu.

Označivši aktualnog predsjednika vlade Srbije Vojislava Koštunicu najodogovornijim za pokretanje istrage o djelovanju poslovnog imperija Mobtel, Karić je izjavio kako se osobno nalazi u "vrlo opasnoj situaciji", jer je u Srbiji protiv njega pokrenuta ista kampanja kakva je prethodila ubojstvu Zorana Đinđića.

"Ne propuštam priliku upoznati javnost da sve direktno vodi premijer Koštunica i da su on, njegov šef BIA-e Rade Bulatović i šef kabineta Aleksandar Nikitović direktno odgovorni ako mi se nešto dogodi", izjavio je Karić. Zaključio je kako sada više "nema stajanja" te da slijede izvanredni izbori u Srbiji na kojima će njegova stranka, Pokret snaga Srbije (PSS), doći na vlast.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙