FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NFL - poznati finalisti po konferencijama

NEW YORK, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Ovoga vikenda odigrani sususreti konferencijskih polufinala National Football League (NFL)nakon kojih smo doznali imena klubova koji su izborili nastavaknatjecanja. U finalu Američke konferencije (AFC) igrat će DenverBroncos i Pittsburgh Steelers, dok će u završnom ogledu Nacionalnekonferencije (NFC) snage odmjeriti Seattle Seahawks i CarolinaPanthers.
NEW YORK, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Ovoga vikenda odigrani su susreti konferencijskih polufinala National Football League (NFL) nakon kojih smo doznali imena klubova koji su izborili nastavak natjecanja. U finalu Američke konferencije (AFC) igrat će Denver Broncos i Pittsburgh Steelers, dok će u završnom ogledu Nacionalne konferencije (NFC) snage odmjeriti Seattle Seahawks i Carolina Panthers.

Najveće iznenađenje priredio je Pittsburgh koji je na gostovanju u Indianapolisu pobijedio ove sezone najuvjerljiviju momčad lige, Coltse (21:18). Premda su Coltsi u regularnom dijelu sezone nanizali 13 pobjeda, te na koncu imali skor 14-2, nisu uspjeli slomiti čvrtu obranu Steelersa. U dramatičnom susretu pitanje pobjednika razriješeno je u posljednjim sekundama utakmice kada je Mike Vanderjagt "field goalom" sa 46 jardi pokušao osvojiti tri boda i produžetak, no nije uspio. Premda Vanderjagt ove sezone na domaćem terenu nije promašio niti jedan udarac (6-6) u presudnom trenutku je podbacio. Osim Vanderjagta tragičar večeri bio je i quarterback Peyton Manning, koji, premda godišnje zarađuje 42 milijuna dolara, nije bio raspoložen.

"Moram čestitati Pittsburghu na sjajnoj obrani, imali smo mnogo problema, koji nikako nisu uspjeli riješiti," kazao je Manning, koji je proigrao tek u posljednjoj, četvrtoj dionici no tada je već bilo kasno. Na koncu Manning je imao 22 od 38 dodavanja, za ukupno 290 jardi.

REZULTATI:

Američka konferencija:

Denver Broncos - New England Patriots 27:13

Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers 18:21

Nacionalna konferencija:

Seattle Seahawks - Washington Redskins 20:10

Chicago Bears - Carolina Panthers 21:29

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙