FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Doherty ponovno uhićen zbog posjedovanja droge

LONDON, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Pjevač skupineBabyshambles Pete Doherty ponovno je uhićen zbog posjedovanja droge,samo nekoliko dana nakon što je na sudu u Londonu priznao krivnju zbogposjedovanja heroina i kokaina, objavila je britanska policija uponedjeljak.
LONDON, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Pjevač skupine Babyshambles Pete Doherty ponovno je uhićen zbog posjedovanja droge, samo nekoliko dana nakon što je na sudu u Londonu priznao krivnju zbog posjedovanja heroina i kokaina, objavila je britanska policija u ponedjeljak.

Dohertyja (26), najpoznatijeg po vezi s britanskim super-modelom Kate Moss, policija je zaustavila u subotu i uhitila zbog posjedovanja droge.

Također je optužen za vožnju pod utjecajem te bi se zbog toga na sudu morao pojaviti 2. veljače, ovisno o rezultatu analize tvari koje su pronađene kod njega.

Prošlu je srijedu bivši pjevač skupine Libertines priznao krivnju zbog posjedovanja heroina i kokaina i zbog tog slučaja se na sudu mora naći 8. veljače.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙