FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kate Moss ima novog dečka, 11 godina mlađeg

LONDON, 3. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Britanska manekenka Kate Moss(31) nakon prekida veze s rockerom Peteom Dohertyem ima novog dečka -jedanaest godina mlađeg Jamiea Burkea.
LONDON, 3. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Britanska manekenka Kate Moss (31) nakon prekida veze s rockerom Peteom Dohertyem ima novog dečka - jedanaest godina mlađeg Jamiea Burkea.

Britanski tabloidi u utorak su objavili fotografije "posrnule" manekenke i Burkea iz američkog Colorada gdje su čekali Novu godinu i skijali. Moss i Burke očito su jako zaljubljeni - stalno su se grlili, piše "Daily Mail".

Mos je novog dečka upoznala prije Božića tijekom odmora na Karibima. Burke, također Britanac, božićne je blagdane proveo sa svojom obitelji a onda je odletio u Ameriku gdje je Novu godinu čekao s Kate.

Unatoč jedanaest godina razlike, novi par ima dosta zajedničkog: i Burke je već radio kao maneken i prikupio iskustva s revija i modnih pisti. Sada se međutim usredotočio na karijeru muzičara.

Prema pisanju tabloida, roditelji 20-godišnjeg Burkea nisu oduševljeni vezom svog sina i posrnule makenke. Kate Moss je u rujnu prošle godine snimljena s njenim tadašnjim dečkom Dohertyjem kako šmrče kokain, nakon čega ju je tisak prozvao "kokain-Kate", a veliki dio poslodavaca prekinuo ugovore s poznatim foto modelom. Moss se nakon tog skandala podvrgla terapiji za odvikavanje od narkotika i prekinula vezu s Dohertyjem koji se nije mogao osloboditi droga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙