FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanska policija zaplijenila snimku drogiranja Kate Moss

LONDON, 22. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Britanska je policijazaplijenila snimku na kojoj se vidi kako manekenka Kate Moss (31)konzumira kokain, piše u četvrtak "Daily Mirror" koji je u rujnu iprvi objavio fotografije s istim sadržajem.
LONDON, 22. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Britanska je policija zaplijenila snimku na kojoj se vidi kako manekenka Kate Moss (31) konzumira kokain, piše u četvrtak "Daily Mirror" koji je u rujnu i prvi objavio fotografije s istim sadržajem.

Policijski će istražitelji proučiti snimku i predati je pravnim tijelima zbog mogućeg kaznenog gonjenja manekenke koja je nakon skandala izgubila neke od svojih milijunskih ugovora.

"Daily Mirror" je došao do fotografija koje su snimljene prilikom rada u studiju skupine Babyshambles, čiji je frontmen Pete Doherty bivši dečko Kate Moss. Na fotografijama se vidi Moss baš u trenutku kada "ušmrkava" kokain.

Prema napisima iz medija, Kate Moss se nije pojavljivala u Velikoj Britaniji od skandala.

Kako pak piše "Evening Standard", britansko tužiteljstvo moglo bi u slučaju odluke o pravnom gonjenju, izdati međunarodni uhidbeni nalog za Kate Moss.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙