FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Shimon Peres dao ostavku na mjesto zastupnika

JERUZALEM, 15. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Shimon Peres dao je unedjelju ostavku na mjesto zastupnika kako bi uklonio pravne preprekekoje bi ga mogle spriječiti da nastavi karijeru u okviru Kadime, novestranke Ariela Sharona, javio je izraelski vojni radio.
JERUZALEM, 15. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Shimon Peres dao je u nedjelju ostavku na mjesto zastupnika kako bi uklonio pravne prepreke koje bi ga mogle spriječiti da nastavi karijeru u okviru Kadime, nove stranke Ariela Sharona, javio je izraelski vojni radio.

"Objavljujem vam da dajem ostavku na mjesto zastupnika 16. Knesseta. Svoj mandat vraćam laburističkoj stranci i njezinoj parlamentarnoj skupini u Knessetu", piše Peres predsjedniku parlamenta Reuvenu Rivlinu.

Prošlog se mjeseca veteran izraelske politike, 82-godišnji Peres, pridružio Kadimi, novoj formaciji premijera Ariela Sharona koji se nalazi u komi već 11 dana.

Malo prije najave Peresove ostavke, pravni savjetnik vlade Menahem Mazouz, objavio je da trojica bivših članova laburističke stranke koji su se pridružili Kadimi neće moći sudjelovati u vladi pod vodstvom Ehuda Olmerta iz različitih pravnih razloga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙