FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od online chatta do virtualnog vjenčanja

DŽAKARTA, 14. siječnja 2006. (Hina/AP) - Zaručnik Rite Sri Mutiare Dewinije mogao dobiti slobodne dane na svojem radnom mjestu u SjedinjenimDržavama, no to ih nije spriječilo da u četvrtak uplove u bračnu lukupremda se nikada nisu osobno upoznali.
DŽAKARTA, 14. siječnja 2006. (Hina/AP) - Zaručnik Rite Sri Mutiare Dewi nije mogao dobiti slobodne dane na svojem radnom mjestu u Sjedinjenim Državama, no to ih nije spriječilo da u četvrtak uplove u bračnu luku premda se nikada nisu osobno upoznali.

Muslimanski svećenik koji je svjedočio vjenčanju indonezijskih ljubavnika brak je proglasio legalnim premda su mladenci bili na suprotnim krajevima planeta.

"Sretni smo što smo se vjenčali, premda smo to morali učiniti preko interneta", rekla je Dewi (50), dodajući da su koristili video-vezu kako bi njezina rodbina mogla vidjeti njezinog 52-godišnjeg mladoženju.

Dewi je Wiriadija, fizioterapeuta zaposlenog u bolnici u Kaliforniji, upoznala u chat roomu na internetu prije nekoliko mjeseci. Razmijenili su fotografije i razgovarali gotovo svaki dan, obično putem interneta, ali i telefonom.

Wiriadi ju je u studenome zaprosio, putem interneta dakako.

Dewi, koja radi kao učiteljica u Maleziji, vratila se u Indoneziju radi virtualnog vjenčanja. Wiriadi je morao ostati u Kaliforniji.

I jednom i drugom to je drugi brak.

Dewi je kazala da idući mjesec planira otputovati u Sjedinjene Države kako bi upoznala svojeg novog supruga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙