FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ahtisaari: Razgovori o Kosovu potkraj siječnja u Beču

BEČ, 12. siječnja 2006. (Hina) - Razgovori o decentralizaciji Kosovaodržat će se u Beču između 23. i 29. siječnja, izjavio je u četvrtakposrednik UN-a za pregovore o Kosovu Martti Ahtisaari i dodao da bibio vrlo iznenađen kad službeni predstavnici Beograda i Prištine ne bidošli na taj sastanak.
BEČ, 12. siječnja 2006. (Hina) - Razgovori o decentralizaciji Kosova održat će se u Beču između 23. i 29. siječnja, izjavio je u četvrtak posrednik UN-a za pregovore o Kosovu Martti Ahtisaari i dodao da bi bio vrlo iznenađen kad službeni predstavnici Beograda i Prištine ne bi došli na taj sastanak.

Austrijski predsjednik Heinz Fischer u četvrtak je u Beču primio Ahtisaarija i njegova zamjenika, austrijskog diplomata Alberta Rohana.

Ahtisaari je potom novinarima izjavio da će na sastanku predstavnika Beograda i Prištine biti riječi o tome kako decentralizirati administraciju na Kosovu s ciljem osiguranja prava manjina i zaštite kulturnog nasljeđa.

Najavio je da će u veljači ponovno posjetiti regiju i da će održati više sastanaka neformalnog značaja o praktičnim pitanjima na Kosovu koja se mogu, kako je rekao, "brzo riješiti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙