FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: Medicinska škola u novim prostorima

VARAŽDIN, 12. siječnja 2006. (Hina) - Medicinska škola u Varaždinu odponedjeljka će raditi u novim prostorima, u Međeralovoj ulici, udijelu zgrade u kojoj je bilo Zapovjedništvo VI. zbornog područja,koju je Vlada dodijelila Varaždinskoj županiji.
VARAŽDIN, 12. siječnja 2006. (Hina) - Medicinska škola u Varaždinu od ponedjeljka će raditi u novim prostorima, u Međeralovoj ulici, u dijelu zgrade u kojoj je bilo Zapovjedništvo VI. zbornog područja, koju je Vlada dodijelila Varaždinskoj županiji.

Škola je do sada radila u neprimjerenim prostorima uršulinskog samostana, a kad su sestre uršulinke zatražile od Vlade povrat oduzetih nekretnina, Županija se počela zauzimati za preseljenje Medicinske škole u dio zgrade Zapovjedništva VI. zbornog područja.

Potkraj 2003. Vlada je dodijelila zgradu Županiji, a uređenje je počelo u lipnju prošle godine. Iako zgrada ima 2400 četvornih metara, škola će u početku raditi na 2100, jer se na preostalih 300 četvornih metara nalazi Hitna medicinska pomoć.

Ona bi se, rekao je danas župan Radimir Čačić na konferenciji za novinare, do kraja godine trebala preseliti na sadašnji Otorinolaringološki odjel Opće bolnice u Varaždinu. Projekt preseljenja Medicinske škole stajao je 2,66 milijuna kuna, a financirali su ga Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Varaždinska županija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙