FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Roma i Udinese u četvrtfinalu

RIM, 11. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nakon Palerma i Juventusaplasman u četvrtfinale talijanskog nogometnog Kupa izborili su Roma iUdinese.
RIM, 11. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nakon Palerma i Juventusa plasman u četvrtfinale talijanskog nogometnog Kupa izborili su Roma i Udinese.

Roma je plasman među osam najboljih izborila bez većih problema protiv trećeligaša Napolia. Rimljani su posao obavili već u prvom susretu u Napulju gdje su slavili 3:0. Uzvrat je bio formalnost, a Roma je slavila još jednom, ovoga puta 2:1. Strijelci za Romu bili su Aquilani (39) i Mancini (45), dok je poraz Napolia ublažio Amodio (90). Utakmica je igrana pred praznim tribinama zbog straha od nereda navijača.

Udinese je mjesto u četvrtfinalu izborio protiv Atalante. U Bergamu je bilo 1:0 za Atalantu, a u Udinama za domaćina 3:1, pa je Udinese ukupnim rezultatom 3:2 osigurao nastavak natjecanja. Strijelci za domaćine bili su Mauri (17), Pieri (78) i Di Natale (82 - 11m), dok je pogodak za Atalantu postigao Ariatti (69).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙