FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Roma - Napoli pred praznim tribinama

RIM, 30. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Prvi čovjek rimske policije,Achille Serra odlučio je da se uzvratni susret osmine finalatalijanskog nogometnog Kupa, Roma - Napoli odigra pred praznimtribinama Olimpijskog stadiona.
RIM, 30. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Prvi čovjek rimske policije, Achille Serra odlučio je da se uzvratni susret osmine finala talijanskog nogometnog Kupa, Roma - Napoli odigra pred praznim tribinama Olimpijskog stadiona.

U prvom dvoboju odigranom u Napulju Roma je slavila 3:0, međutim utakmicu su obilježili veliki navijački neredi. U strahu da se slično ne ponovi i na uzvratu, koji je na rasporedu 11. siječnja, Serra je odlučio zatvoriti stadion.

"Bolje igrati pred praznim stadionom nego da se opet dogode neredi," poručio je Serra, čiju su odluku podržali u rimskom klubu, no navijači su najavili oštre prosvjede.

U ostalim uzvratnim susretima osmine finala sastaju se Palermo - Bari (0:0), Juventus - Fiorentina (2:2), Brescia - Milan (1:3), Sampdoria - Cagliari (1:1), Udinese - Atalanta (0:1), Cittadella - Lazio (0:2) i Inter - Parma (1:0).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙