FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Di Canio kažnjen

RIM, 19. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Napadač talijanskog nogometnogprvoligaša Lazia, Paolo Di Canio (37) kažnjen je zabranom nastupa najednoj utakmici, te sa 10.000 eura jer je nakon utakmice s Livornomsalutirao rimskim navijačima s visoko uzdignutom desnicom.
RIM, 19. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Napadač talijanskog nogometnog prvoligaša Lazia, Paolo Di Canio (37) kažnjen je zabranom nastupa na jednoj utakmici, te sa 10.000 eura jer je nakon utakmice s Livornom salutirao rimskim navijačima s visoko uzdignutom desnicom.

Zbog istog postupka, i to nakon utakmice s Romom, Di Canio je već jednom kažnjen i to sa 10.000 eura. Zbog nove kazne, jedan od najkontroverznijih nogometaša na Apeninskom poluotoku, propustit će gostovanje protiv Leccea.

Njegov fašistički pozdrav izazvao je osudu javnosti i brojne židovske zajednice u Italiji. Međutim, Di Canio se nije previše uznemirio.

"Pozdravio sam svoje ljude na način koji je za mene simbol pripadnosti grupi, koja cijeni prave vrijednosti. Ponosan sam na takve ljude i nastavit ću ih pozdravljati na taj način," poručio je napadač "Nebesko - plavih".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙