FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U sukobima pakistanske vojske i militanata od vikenda poginule 42 osobe

MIRAN SHAH, 11. siječnja 2006. (Hina/AP) - Stotine pakistanskih vojnikasukobile su se u sjeverozapadnoj pokrajini Pakistana s islamskimmilitantima naoružanim ručnim bacačima i strojnicama a u sukobima suod vikenda ukupno poginule 42 osobe, rekao je jedan pakistanskidužnosnik u srijedu.
MIRAN SHAH, 11. siječnja 2006. (Hina/AP) - Stotine pakistanskih vojnika sukobile su se u sjeverozapadnoj pokrajini Pakistana s islamskim militantima naoružanim ručnim bacačima i strojnicama a u sukobima su od vikenda ukupno poginule 42 osobe, rekao je jedan pakistanski dužnosnik u srijedu.

Između pakistanskih snaga i militanata došlo je do najmanje tri okršaja, izjavio je dužnosnik pakistanske sigurnosne službe. Još nije poznato jesu li pobunjenici ili snage sigurnosti pretrpili žrtve u sukobima koji su se do zore u srijedu nastavili u sjevernom Waziristanu, pokrajini gdje su, vjeruje se, utočište potražili mnogi borci Al Kaide.

Pakistanska vojska je u utorak objavila da je u sukobima ubila 14 osumnjičenih ekstremista koje se smatra odgovornim za napad na vojnu postaju u kojem je poginulo sedam vojnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙