FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor posjetila i darivala učenike osnovne škole u Podsusedu

ZAGREB, 27. prosinca 2005. (Hina) - U povodu božićnih i novogodišnjihblagdana, potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva zapraćenje provedbe Nacionalnog programa za Rome Jadranka Kosor danas jeposjetila i darivala učenike Osnovne škole "Ban Josip Jelačić" uzagrebačkom naselju Podsused koju pohađaju i učenici romske manjine.
ZAGREB, 27. prosinca 2005. (Hina) - U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog programa za Rome Jadranka Kosor danas je posjetila i darivala učenike Osnovne škole "Ban Josip Jelačić" u zagrebačkom naselju Podsused koju pohađaju i učenici romske manjine.

Obraćajući se nazočnima, potpredsjednica Kosor uputila je čestitku svim Romima u Hrvatskoj u povode nadolazeće Nove godine, te izrazila nadu u još uspješniju provedbu Nacionalnog programa za Rome te Akcijskog plana desetljeća za Rome, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Zahvalu na posjetu uputila joj je ravnateljica škole Ankica Šimunović i predsjednik udruge "Romi za Rome" Bajro Bajrić, koji je, izražavajući zadovoljstvo provedbom Nacionalnog programa, potpredsjednici Vlade uručio zahvalnicu za promicanje i zaštitu prava Roma.

Osnovnu školu "Ban Josip Jelačić" pohađa 656 učenika, od čega su u razredne odjele integrirana 32 učenika romske nacionalne manjine, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙