FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oslobođeni talijanski taoci u Jemenu

ADEN, 6. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Pripadnici jemenskog plemenakoji su u nedjelju oteli petero talijanskih turista oslobodili susvoje taoce u petak ujutro potpuno neozlijeđene, objavila je jemenska,a potvrdila talijanska vlada.
ADEN, 6. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Pripadnici jemenskog plemena koji su u nedjelju oteli petero talijanskih turista oslobodili su svoje taoce u petak ujutro potpuno neozlijeđene, objavila je jemenska, a potvrdila talijanska vlada.

"Pregovori su urodili plodom", izjavio je neimenovani dužnosnik jemenske vlade. Zasad nije poznato jesu li jemenski dužnosnici udovoljili zahtjevima otmičara, koji su tražili puštanje nekih članova svojih obitelji iz zatvora, ili su talijanski taoci oslobođeni pod nekim drugim uvjetima.

Dvojica oslobođenih muškaraca i tri žene bit će uskoro prebačeni helikopterom u jemenski glavni grad Sanu i zatim poslani kući.

Otmica petero Talijana u nedjelju četvrta je otmica "zapadnjaka" u manje u dva mjeseca i ponovo budi strahove u valove otmica stranih turista kakva su u Jemenu prije nekoliko godina bila vrlo česta. Pripadnici jemenskih plemena njihova su oslobađanja uvjetovali raznim stvarima, od gradnje boljih prometnica i škola do puštanja svojih rođaka iz zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙