FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZABA: prve poslovnice za platni promet od 0 do 24 sata

ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Od subote, 7. siječnja, s radom ćezapočeti dvije samouslužne poslovnice Zagrebačke banke (ZABA) zaobavljanje platnog prometa od 0 do 24 sata, prve takve vrste uHrvatskoj, izvijestili su danas iz ZABA-e.
ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Od subote, 7. siječnja, s radom će započeti dvije samouslužne poslovnice Zagrebačke banke (ZABA) za obavljanje platnog prometa od 0 do 24 sata, prve takve vrste u Hrvatskoj, izvijestili su danas iz ZABA-e.

U ZABA-i ujedno kažu kako tijekom ove godine samouslužne poslovnice za platni promet planiraju otvoriti i u drugim regijama Hrvatske.

U prve dvije samouslužne poslovnice ZABA-e, u Paromlinskoj i Maksimirskoj ulici, nudit će se usluge dnevno-noćnog trezora, podizanja i polaganja gotovine na uplatno-isplatnim bankomatima te predaju naloga za prijenos u samouslužne uređaje.

U njima će tako biti moće plaćati račune, podizati i polagati gotovinu, i to od 0 do 24 sata.

Iz ZABA-e pritom ističu kako su u samo jednom tromjesečju u prošloj godini u platnom prometu klijenti ostvarili više od 6 milijardi kuna uplata gotovine putem 1,5 miljuna transakcija.

Zagrebačka banka posluje s više od 60.000 obrtnika i malih poduzetnika te 8000 srednjih i velikih poslovnih subjekata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙