FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pete Townshend upozorio mlade da stišaju glazbu u slušalicama

LONDON, 4. siječnja 2006. (Hina/AP) - Gitarist rock benda The Who, PeteTownshend, upozorio je korisnike iPoda da bi mogli imati problema sasluhom kao što ih ima on, ako ne smanje glasnoću glazbe koju slušajupreko slušalica.
LONDON, 4. siječnja 2006. (Hina/AP) - Gitarist rock benda The Who, Pete Townshend, upozorio je korisnike iPoda da bi mogli imati problema sa sluhom kao što ih ima on, ako ne smanje glasnoću glazbe koju slušaju preko slušalica.

Townshend (60) je rekao da je njegov sluh nepovratno oštećen zbog godina korištenja slušalica u studiju te da je sada prisiljen uzimati 36 sati prekida između snimanja.

"Gubitak sluha je užasna stvar jer se ne može nikako popraviti. Ako koristite iPod ili nešto slično, ili ga koristi vaše dijete, možda ste još dobro ... ali mi moja intuicija govori da vas čekaju grozni problemi", rekao je Townshend na svojoj web stranici.

"Ono što želim reći je da zvuk uživo ne prouzročuje oštećenja sluha. Većinu oštećenja izazivaju slušalice", rekao je Townshend.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙