FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spust u Val d'Isereu: Janica Kostelić peta, vodi Kildow (neslužbeno)

ZAGREB/VAL D'ISERE, 17. prosinca 2005. (Hina) - Nakon što je u spustu uVal d'Isereu nastupilo 30 skijašica, među kojima i one najbolje, Janica Kostelić nalazi se na petom mjestu, sa zaostatkom od 57stotinki.
ZAGREB/VAL D'ISERE, 17. prosinca 2005. (Hina) - Nakon što je u spustu u Val d'Isereu nastupilo 30 skijašica, među kojima i one najbolje, Janica Kostelić nalazi se na petom mjestu, sa zaostatkom od 57 stotinki.

Vodeća je Amerikanka Lindsey Kildow (1:21.91). Drugo mjesto drži njena sunarodnjakinja Caroline Lalive (+0,38), a treća je Austrijanka Alexandra Meissnitzer (+0,39).

Dobar rezultat Janice u Val d'Isereu bio je očekivan, budući da je protekla dva dana bila odlična na treninzima. U četvrtak je na prvom treningu bila šesta, a dan kasnije druga. Također, ovo je najbolji Janičin rezultat u spustu ove sezone. Na prethodne dvije utrke, koje su održane u kanadskom Lake Louiseu, bila je 12. i 28.

Iako je aktualna svjetska prvakinja u spustu Janica nikad nije slavila u ovoj disciplini u utrkama Svjetskog kupa. Prošle je sezone dva puta bila druga (San Sicario i Cortina d'Ampezzo)

Spust skijašica u Val d'Isereu zbog jakog snijega počeo je sa sat i pol zakašnjenja, a skraćena je i staza zbog loših uvjeta u gornjem dijelu skijališta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙