FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ William s djevojkom na skijanju u švicarskim Alpama

LONDON , 3. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Britanski princ William poveoje svoju djevojku Kate Middleton na "romantično skijanje" u švicarskeAlpe, izvijestio je u utorak britanski list The Sun.
LONDON , 3. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Britanski princ William poveo je svoju djevojku Kate Middleton na "romantično skijanje" u švicarske Alpe, izvijestio je u utorak britanski list The Sun.

23-godišnji princ se, nakon završetka skijanja u nedjelju, s Kate neće vidjeti predstojećih pet tjedana, s obzirom da kreće na vojnu obuku na Vojnu akademiju Sandhurst blizu Londona. The Sun također pretpostavlja da će William morati propustiti i Kateinu proslavu dvadesetčetvrtog rođendana 9. siječnja. William i Kate su prošlog ljeta diplomirali na škotskom Sveučilištu St. Andrews, a zajedno su četiri godine.

Prvoga dana Nove godine par je otišao zajedno na skijanje kako bi zajedno proveli posljednjih nekoliko dana prije Williamove 44-tjedne vojne obuke.

"Ovo su planirali mjesecima. William i Kate nastojat će provesti što više vremena zajedno prije njegova odlaska na Sandhurst. Znaju kako će im se životi izmijeniti. Dosad su se viđali svakodnevno, a sada će ipak proći puno vremena prije nego što opet budu zajedno", rekao je za The Sun jedan zajednički prijatelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙