FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ranjen turski izaslanik u Iraku; u drugim napadima 12 mrtvih

ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Naoružana skupina napala je uponedjeljak u Bagdadu konvoj turskog izaslanika u Iraku i zadala mulakše ozljede, objavila je policija u glavnome gradu, a Irak bilježiviše od deset mrtvih, javljaju agencije.
ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Naoružana skupina napala je u ponedjeljak u Bagdadu konvoj turskog izaslanika u Iraku i zadala mu lakše ozljede, objavila je policija u glavnome gradu, a Irak bilježi više od deset mrtvih, javljaju agencije.

Na cesti za bagdadsku zračnu luku, prometnici koja je često poprište napada pobunjenika na strance, dogodio se napad na turskog diplomata Unala Cevikoza dok se vraćao u svoj ured u zapadnom dijelu Bagdada, prenosi Reuters.

U napadu su oštećena tri vozila.

U samoubilačkom napadu automobilom bombom na autobus s policijskim novacima, u području Baqube, 60 kilometara sjeverno od Bagdada ubijeno je sedam osoba.

U tom napadu na autobus koji je prevozio novake iz Baqube u Sulejmaniju ranjeno je trinaest osoba, objavila je u ponedjeljak policija u mjestu Diyala, a prenijela je agencija Associated Press.

U glavnome gradu naoružani napadači iz dvaju vozila pucali su na radnike i ubili petoricu, objavio je policijski časnik Qasim Hussein.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙